Blog

 • 18.png

  A legfontosabb és legfrissebb Facebook statisztikai adatok

  Tudod, hogy percenként hány új Facebook like születik? Érdekel, hogy átlagosan mennyi időt töltünk a Facebookon? Ilyen és ehhez hasonló eszméletlen statisztikai számok fognak most repkedni! Ha kíváncsi vagy a legfrissebb globális adatokra akkor ezt érdemes elolvasnod!

 • honlap.png

  Honlap készítés - reszponzív weboldal

  Te tudod, hogy milyen a professzionális reszponzív megjelenés? Tudod mitől lesz több online vásárlód? Ezeket az infókat jobb, ha még honlap készítés előtt átfutod!

 • reklamugynokseg-budapest.png

  Jelentkezz hozzánk értékesítőnek!

  Érdekel az online marketing? Ha van értékesítői tapasztalatod jelentkezz hozzánk most!

 • 27.png

  Facebook marketing - kommunikáció, márkaépítés, stratégia, és Facebook hirdetés

  Érdemes időt fordítani a Facebook marketingre, mert hosszútávon nagyon jó eredményeket tud hozni. A közösségi oldalakat használó aktív közösség rendkívül értékes minden cég számára, ezért a legfontosabb gondolatokat összeszedtük most Facebook marketing témában.

 • keresooptimalizalas-hd.png

  Miért válaszd a keresőoptimalizálást?

  A keresőoptimalizálásnak évről évre egyre fontosabb szerepe van a cégek életében. Folyamatosan nő a keresők és keresések száma, illetve egyre több az online vásárlás. Ezzel egy időben pedig a verseny is egyre nagyobb, mert sokan ismerik fel, hogy a Google kereső első találati oldalán lévő cégeknek jobban megy...

A Bossmedia digitális reklámügynökség dinamikus csapata várja megkeresésed, minden reklámmal összefüggő témában! Vedd fel velünk a kapcsolatot.