Blog

 • hk.png

  Ingyenes marketing tanácsadás, ingyen weboldal, ingyen hirdetés

  Nagyon sokan keresnek ingyenes marketing- és reklám szolgáltatásokat az interneten. Mi most arra adunk választ, hogy milyen az ingyen hirdetés vagy az ingyen weboldal, milyen veszélyei vannak, milyen értéket képviselnek és mennyibe is kerülnek igazából.

 • hirdetes-kalkulator.png

  Egy új, nagyon ütős és innovatív online marketing szolgáltatás!

  Végre van olyan online marketing szolgáltatás, mely pontosan megmutatja, hogy hol és hogyan tudsz eredményesen hirdetni! Érdekel?

 • google-hirdetes.png

  Sikeres Google hirdetés

  Mindenre van megoldás! Arra is, hogy a Google hirdetések eredményesek legyenek és profitot termeljenek. A képlet ráadásul sok esetben nem is olyan bonyolult.

 • 15.png

  Facebook marketing - Miért fontos a minőségi Facebook megjelenés?

  A Facebook design, vagyis a profilkép és borítókép igényes megtervezése csupán csak része a Facebook megjelenésnek. A Facebooknak rengeteg az üzleti felhasználója is, viszont még mindig aránylag kevés cégnek van minőségi Facebook megjelenése. Milyen a jó Facebook megjelenés?

 • 20.png

  Profittermelő reklámgrafikai megoldások

  A reklámgrafika a grafika tervezés egyik legnehezebb műfaja. Egy profi reklámgrafikusnak nem elég csupán az alkotói kreativitását használnia. Ugyanis a reklámgrafika akkor jó, ha az a fogyasztóknak tetszik. Ehhez pedig sok esetben attól kell elvonatkoztatni, ami a legnehezebb, azaz a grafikus egyéni stílusától és ízlésvilágától.

A Bossmedia digitális reklámügynökség dinamikus csapata várja megkeresésed, minden reklámmal összefüggő témában! Vedd fel velünk a kapcsolatot.