A Te Facebook oldalad is tud profitot termelni!

Facebook hirdetésekkel mi biztosítani tudjuk számodra, hogy minőségi új ügyfeleid és rendszeres online bevételed legyen. A legjobb megtérülést és a legnagyobb profitot is sok esetben a Facebook hirdetés biztosítja! Garancia munkánkra elégedett ügyfeleink véleménye, akiknek folyamatos megtérülésű Facebook kampányokat biztosítunk!

A közösségi médián keresztül a Te potenciális ügyfeleidet is elérjük! Termeljük neked is profitot?

Növeld céged és termékeid márka ismertségét!

facebook image

Egy jól felépített Facebook kampány gyakran a legköltséghatékonyabb módja a márkaépítésnek! Minden Facebook kampány esetén egyedi közösségi marketing stratégiát építünk fel, hogy minden esetben a legjobb eredményeket tudjuk elérni!

Legyen elkötelezett, értékes követőtáborod és
kommunikálj velük folyamatosan!

A Facebook hirdetések mellett természetesen a teljes Facebook kommunikációt is ránk bízhatod! Profi szövegíróink minőségi posztokat biztosítanak, hogy követőtáborod értékes és magas színvonalú tartalommal találkozzon a Facebook oldaladon minden esetben!

Több információt szeretnél Facebook hirdetéssel kapcsolatban?
Írd meg kérdésed vagy kérj tőlünk ajánlatot!

Gyakran ismételt kérdések 

Facebook hirdetés GY.I.K.

- kérdések és válaszok -

Jól célzott hirdetésekkel, átgondolt stratégiával és az eredmények mérésével, kiértékelésével érdemes hirdetni a Facebook-on. Például hiába hirdetünk egész Budapesten egy 14. kerületi éttermet, mert így a pénz nagy része olyan emberek elérésére megy el, akik nem is laknak a közelben. Ezzel szemben egy irányítószám alapján célzott Facebook hirdetés sokkal több vendéget tud bevonzani.

A Facebook ingyenesen csak az aktív rajongók 5-10%-ának jeleníti meg a posztjainkat. Tehát ha van 10.000 rajongónk és abból az utóbbi időben csak 1000-en likeolták, kommentelték, osztották meg a posztjainkat, akkor 50-100 embert érünk csak el ingyenesen. Ezért van szükség a hirdetésekre, de csak precízen célozva, hogy a költéseink minél jobb arányban térüljenek meg.