10 év és több, mint 2 milliárd Ft PPC költés tapasztalata

Egy igazán profi Google szakértő kiugró változásokat tud kihozni a Google hirdetésekből. Google kampánymenedzsereink sok éves szakmai tapasztalattal és nagy gyakorlattal rendelkeznek hazai és nemzetközi Google kampányok kezelésében egyaránt. Dolgozunk multinacionális cégek kampányain és KKV projekteket is szívesen vállalunk. A Google hirdetések kezelése egyik legfontosabb alap szolgáltatásunk, melyben 100%-os a szakmai kompetenciánk.

Tökéletes kivitelezések csak tökéletes tervekre épülhetnek

facebook image

A Google hirdetés legfontosabb alap pillére a gondosan felépített egyedi kampánystratégia. Nálunk az ügyfelek még megrendelés előtt tisztán látják a Google kampányuk stratégiáját, melyből kiolvasható, hogy milyen lépésben tervezzük elérni a Google hirdetések megtérülését.

Google kampányaink sikere a részletekben rejlik

Munkánk elmaradhatatlan részei a részletes igényfelmérés, a weboldal elemzés, a konverziós célok maghatározása, és a versenytársak elemzése. Ez után készítjük el a Google kampány egyedi stratégiáját. A gondos kampánybeállításokat követően folyamatos optimalizálást biztosítunk, a kampányok eredményeiről pedig havonta lényegre törő és jól érthető riportot készítünk.

Szeretnél Google hirdetésekkel magas profitot elérni? 

Ha igen, akkor kérj tőlünk most ajánlatot minden kötelezettség nélkül!

Kérj ajánlatot Google hirdetésre most!


Irodánk címe és telefonszáma
1023 Budapest, Frankel Leó út 45.
+36 20/ 468 3963

Iratkozz fel hírlevelünkre